Завантаження ...
banner
banner

Як пахне львівське сміття знають у Прилуках

Відео.
Львівське сміття відтепер і у Прилуках. Принаймні у правоохоронців є підстава так вважати. На «гарячу лінію» вони отримали дзвінок, що на території колишнього ПМК з’явилася несанкціонована гора відходів, довжиною з 30 метрів і 3 метри заввишки


Львівське сміття відтепер і у Прилуках. Принаймні у правоохоронців є підстава так вважати. На «гарячу лінію» вони отримали дзвінок, що на території колишнього ПМК з’явилася несанкціонована гора відходів, довжиною з 30 м і 3 м заввишки.

За словами прес-офіцера ГУНП в області Сергія Бриля, на місці, де розмістилися відходи, знайдено чеки, які вірогідно належать до Львова або Львівської області. Ці документи вилучили і проводять перевірку.
 
Поліція Прилук наразі проводить розслідування. Напередодні місцеві бачили 5 фур з Львівськими номерами. Територія, де вигрузили сміття, не є міським сміттєзвалищем. За попередньою інформацією, вона приватна.
 
Наразі відомо, що правоохоронці поки не відкриватимуть кримінальне провадження, адже власник ділянки заявив, що прибере сміття власними силами.
 
Нагадаємо, у Чернігові депутати офіційно відмовилися приймати на міський полігон Львівське сміття.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: