Завантаження ...
banner
banner

Ніжинець розстріляв ялинку й магазин

До поліції 21 січня надійшла інформація, що в Борзнянському районі біля магазину невідомі особи на автомобілі «ВАЗ-2109» розпивали спиртні напої, погрожували громадянам рушницею, а потім пострілом пошкодили вікно в магазині


 

До поліції 21 січня надійшла інформація, що в Борзнянському районі біля магазину невідомі особи на автомобілі «ВАЗ-2109» розпивали спиртні напої, погрожували громадянам рушницею, а потім пострілом пошкодили вікно в магазині. Про це передає видання Час Чернігівський.

За вказаною адресою одразу прибула група реагування патрульної поліції. Правоохоронці встановили, що житель Ніжина на своєму легковику разом із знайомими в ході розпиття спиртних напоїв здійснив постріл з мисливської рушниці ІЖ-26 по ялинці, яка росте біля магазину.
 
Хуліган надав поліції правдиві свідчення. З місця події вилучено патрон 12 калібру, контейнер патрона і дріб з підлоги приміщення та зі стелі. У молодика мисливська рушниця вилучена.
 
Інформація про подію внесена до єдиного реєстру досудових розслідування, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 кримінального кодексу України (хуліганство) - карається штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: