Завантаження ...
banner
banner

Комунальники заготовили 138 тонн солі

Комунальним підприємством "Виробниче управління комунального господарства" протягом 22 січня здійснювалась заготівля солі, призначеної для приготування соляно-піщаної суміші проти ожеледиці

КП ВУКГ, заготовка солі


Комунальним підприємством "Виробниче управління комунального господарства" протягом 22 січня здійснювалась заготівля солі, призначеної для приготування соляно-піщаної суміші проти ожеледиці. 

На залізничну станцію Ніжин було доставлено 2 вагони. Проведено велику роботу по вивантаженню з вагонів цього компоненту суміші. Працювали 2 бригади робітників , 3 вантажівки що перевозили сіль на територію КП “ВУКГ” та навантажувач. Загалом було завезено 138 тонн.

Наразі на території комунального підприємства здійснюється приготування суміші за допомогою бульдозера що спеціально був доставлений з приміського полігону по зберіганню та утилізації твердих побутових відходів.

Суміш буде і далі використовуватись як протиожеледний засіб на тротуарах та автошляхах міста.

Нагадаємо, в листопаді КП "ВУКГ" заготовили 126 тон солі. Проте, практично за один місяць грудень на дорогах та тротуарах міста було використано більше 50 відсотків суміші проти ожеледиці, що була заготовлена восени.

В зв’язку з цим було прийнято рішення дозакупити та поповнити запаси солі.


КП ВУКГ, заготовка солі КП ВУКГ, заготовка солі КП ВУКГ, заготовка солі КП ВУКГ, заготовка солі КП ВУКГ, заготовка солі КП ВУКГ, заготовка солі

unenizh.org.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: