Завантаження ...
banner
banner

Хто хоче розмалювати стіни дитячої поліклініки?

24 січня на засіданні депутатської комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров'я депутат міської ради Костянтин Смалій запропонував розмалювати стіни всередині дитячої поліклініки казковими персонажами


Вчора, 24 січня, на засіданні депутатської комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров'я, освіти, культури, сім’ї та спорту депутат міської ради від ГО “Самопоміч” Костянтин Смалій висунув пропозицію розмалювати внутрішні стіни дитячої поліклініки казковими персонажами.

“Намалюємо якогось Котигорошка чи Колобка, вже цим самим піднімемо настрій дітям, заохотимо їх. Для дорослих зробити це не так уже й важко. На своєму прикладі знаю, це для малечі дуже важливо. Коли дитину не треба змушувати ходити в поліклініку чи лікарню, а вона сама біжить туди, аби подивитись на цього казкового героя”, - висловив свою точку зору Костянтин Смалій.
 
Члени комісії одноголосно підтримали цю ідею та доручили начальнику управління культури й туризму Валерію Примаченку знайти необхідні матеріали, талановиту молодь, художній колектив, досвідчених митців чи просто охочих до цієї справи, хто міг чи хотів би цим зайнятися.






Юлія Солдатенко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: