Завантаження ...
banner
banner

У Ніжинському районі з’явиться новий спортивний комплекс

Ніжинська районна державна адміністрація прийняла рішення збудувати в районі спортивний комплекс, адже нині сільська молодь Ніжинщини не має достатньої бази для занять футболом, волейболом, тенісом, боксом тощо

Талалаївка, спортивнйи комплекс
 

Ніжинська районна державна адміністрація прийняла рішення збудувати в районі спортивний комплекс, адже нині сільська молодь Ніжинщини не має достатньої  бази для занять футболом, волейболом, тенісом, боксом тощо. 

Проте галузь фізичної культури та спорту в районі стрімко розвивається: здобутки ніжинських спортсменів відомі не лише на обласному рівні, а й на всеукраїнському.

Зокрема, II командне місце у Всеукраїнському турнірі з боксу пам’яті ніжинських спортсменів, IV командне місце у чемпіонаті України з важкої атлетики серед молоді до 23-х років, Анатолій Гавриш – срібний призер чемпіонату України з пауерліфтингу серед спортсменів із ураженням опорно-рухового апарату та інші.

У 1991 році у селі Талалаївка розпочалось будівництво спортивного комплексу, але за 25 років воно так і не було завершеним.
 
Минулого року голова райдержадміністрації В’ячеслав Івашин зустрічався з керівництвом облдержадміністрації, обласної федерації футболу, народним депутатом Олександром Кодолою та спортивним активом району щодо перспектив будівництва спортивного комплексу та стадіону європейського зразка у селі Талалаївка.
 
Робота у цьому напрямку вже розпочалась. 30 січня представник проектного інституту «Еталонбуд» зробив необхідні заміри земельної ділянки та недобудови у селі Талалаївка. 
 
Найближчим часом буде виготовлена вся необхідна проектно-кошторисна документація, що дасть можливість залучити реальні кошти з Державного фонду регіонального розвитку або субвенції на соціально-економічний розвиток територій.
 
В’ячеслав Івашин наголосив: «Сьогодні головне завдання влади – дати можливість молоді розвиватися та бачити перспективи гідного життя у власній країні. Для цього ми повинні створювати усі необхідні умови, будувати щось нове.

Спортивний комплекс – це той щабель, котрий підніме спортивну галузь району на вищий рівень. Я впевнений, що здобутки наших спортсменів стануть ще кращими, а сільська молодь зможе гідно й правильно проводити свій вільний час, займаючись спортом.


Талалаївка, спортивнйи комплекс

Талалаївка, спортивнйи комплекс

Талалаївка, спортивнйи комплекс

Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю РДА

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: