Завантаження ...
banner
banner

Для придбання апарату УЗД працівники райдержадміністрації перерахували одноденний заробіток

У рамках допомоги центральній районній лікарні на придбання апарату УЗД під час зборів профспілкового комітету Ніжинської районної державної адміністрації було прийнято рішення про перерахунок одноденної заробітної плати членів профспілки


 

У рамках допомоги центральній районній лікарні на придбання УЗД-апарату під час зборів профспілкового комітету Ніжинської районної державної адміністрації було прийнято рішення про перерахунок одноденної заробітної плати членів профспілки.

Вартість нового апарату УЗД станом на початок 2017 року становить близько 800 тис. грн. Нажаль, ця сума є непосильною для районного бюджету. Однак, придбання апарату є цілком реальним шляхом солідарного фінансування з бюджетів різних рівнів, а також інших джерел, не заборонених законодавством, адже послугами Ніжинської центральної районної лікарні по ультразвуковому обстеженню користуються всі жителі району і навіть міста.
 
З метою збору коштів у Ніжинській районній лікарні відкрито спеціальний рахунок для благодійних внесків на придбання апарату УЗД.
Звертаємось з проханням доусіх небайдужих приєднатися до працівників Ніжинської районної державної адміністрації тавіднайти можливості перерахувати до кінця І кварталу 2017 року кошти на рахунок ЦРЛ відповідно до вказаних реквізитів, з поміткою «для придбання апарату УЗД».
 
Проміжні звіти про надходження коштів на рахунок та звіт про їх використання будуть розміщені на офіційному сайті Ніжинської районної державної адміністрації.
Завчасно вдячні Вам за розуміння та допомогу!
 
РЕКВІЗИТИ ДЛЯ ПЕРЕРАХУВАННЯ

Ніжинська ЦРЛ
Код ЄДРПУ02006389
р/р 35423301031461
в ГУДКСУ у Чернігівській області
МФО 853592
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: