Завантаження ...
banner

Одне з сіл Чернігівщини може отримати «Оскара»

Авдіївка Сосницького району може стати Селом Року 2016. Протягом року «Сільський Ревізор» поселявся в різних селах України, щоб перевірити, як про них піклуються аграрії та держава


Авдіївка Сосницького району може стати Селом Року 2016. Протягом року «Сільський Ревізор» поселявся в різних селах України, щоб перевірити, як про них піклуються аграрії та держава.

На сайті SilskiyRevizor.com оголошене голосування за село. Воно триватиме до 16 лютого 2017 року. У переліку – 10 сіл. Кожне з них отримає перемогу в одній із номінацій і сертифікат на покращення своєї інфраструктури.

Проте лише одне буде визнане Селом Року 2016. Сільські голови, директори ДНЗ, шкіл і будинків культури вперше в житті стануть на червону килимову доріжку в Києві. Урочисте нагородження відбудеться 17 лютого в рамках виставки «Зернові технології».

Мета проекту «Сільський Ревізор» — на національному рівні підняти проблему інфраструктури українського села. Показати, що воно може бути комфортним місцем для життя, що село — живе.

Перевірити стан школи, дитячого садочка, амбулаторії, сільської ради, будинку культури, стадіону, ферми, підприємств та інших інфраструктурних об’єктів. Протягом 2016-го відбулися 10 сільських ревізій у Полтавській, Черкаській, Чернігівській, Тернопільській, Сумській, Хмельницькій, Київській та Одеській областях.

Проголосувати за найкраще село можна за посиланням
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: