Завантаження ...
banner
banner

Комунальники закупили нову снігоприбиральну машину

Для покращення благоустрою міста комунальним підприємством “Виробниче управління комунального господарства” закуплена спеціальна машина з прибирання снігу

Снігоприбиральна машина MEGA DL 7M


Для покращення благоустрою міста комунальним підприємством “Виробниче управління комунального господарства” закуплена спеціальна машина з прибирання снігу.

Снігоприбиральна машина MEGA DL 7M – пристрій, який призначений для прибирання снігу на малих і середніх площах. Снігоприбиральник обладнаний потужним бензиновим двигуном 7 к.с. Основні переваги техніки: низький рівень шуму, антивібраційна система, можливість роботи навіть при дуже низькій температурі, висока якість очищення снігу.
 
Зчеплення на мерзлій поверхні забезпечують пневмоколеса з антибуксувальним протектором. Викид снігу здійснюється на 180° за допомогою дефлектора, який виготовлений з міцного пластику. Сталевий шнек впорається навіть із закляклим снігом. Коробка передач (5 вперед/ 2 назад) дозволить оператору обрати оптимальну швидкість для снігоприбиральних робіт.
 
Машина вже почала працювати на вулицях міста, прибирали сніг на алеях міського розарію. У планах робіт цього пристрою входить прибирання снігу на алеях парків, скверів та громадських місцях, де не зможе впоратися важка й великогабаритна техніка.
 
На думку комунальників, прибирання за допомогою такої машини – це великий крок уперед до поліпшення благоустрою міста в зимовий період та покращення якості та швидкості прибирання снігу в Ніжині в цілому.


Снігоприбиральна машина Снігоприбиральна машина

Снігоприбиральна машина Снігоприбиральна машина


Унєніж

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: