Завантаження ...
banner
banner

Поліцейський з Вертіївки, якого впіймали на хабарі, повернувся на службу. Ненадовго.

ДАІвець, якого впіймали на хабарі, поновився на посаді. Проте не надовго. Нагадаємо, за свідченнями підлеглих ніжинський поліціянт систематично вимагав гроші із співробітників Вертіївського посту ДАІ за не перешкоджання проходження ними служби у підпорядкованому йому підрозділі поліції


ДАІвець, якого впіймали на хабарі, поновився на посаді. Проте не надовго.

Нагадаємо, за свідченнями підлеглих ніжинський поліціянт систематично вимагав гроші із співробітників Вертіївського посту ДАІ за не перешкоджання проходження ними служби у підпорядкованому йому підрозділі поліції. Під час отримання чергової суми неправомірної вигоди співробітниками правоохоронних органів посадовця було викрито.

Якщо ж хтось відмовлявся платити ДАІвцю, його карали – відкомандировували у дальні райони.

Після затримання службовця, його відсторонили від роботи. Незважаючи на це поліцейський пройшов переатестацію і відновився на службі. Підлеглі кажуть, тільки-но майор повернувся до служби, одразу почав погрожувати свідкам, котрі йдуть у справі про хабарництво.
Сам же підозрюваний звинувачення відкидає. Юрій Павленко, майор поліції, підозрюваний: «Я вважаю себе не винним. Це битова заказуха, реально заказуха». Хоча одразу додає, раніше гроші збирав. До того ж, стверджує ДАІвець, гроші з якими його затримали – це борг, що йому віддавав підлеглий, мовляв, позичав 2,5 тисячі на лікування дитині.
 
Незважаючи на двох захисників та свідчення, суд таки вирішив відсторонити поліціянта від роботи.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: