Завантаження ...
banner
banner

Чому всі віджимаються саме 22 рази?

Напевно більшість ніжинців чули про популярний флешмоб під назвою 22 Pushup Challenge коли треба віджатися 22 рази. Вже віджималися депутати, керівництво міста, спортсмени, учні та навіть дошкільнята

Віджимаються дзюдоїсти

Напевно більшість ніжинців чули про популярний флешмоб під назвою 22 Pushup Challenge коли треба віджатися 22 рази. Вже віджималися депутати,  керівництво міста, спортсмени, учні та навіть дошкільнята.

Акція проходить по всій Україні на підтримку ветеранів, що повернулись із зони проведення АТО та з метою популяризації здорового способу життя.
 

Міський голова теж

Але чи всі знають чому потрібно віджиматися саме 22 рази, а не наприклад 21 або 23?

Відзначимо, що акція з віджимання починає свою історію в США.

У 2012 році Департамент у справах ветеранів США оприлюднив статистику, що в середньому 22 ветерани США щодня накладають на себе руки. Пізніше цю цифру уточнили і знизили до 20 (7403 ветерана армії США покінчили життя самогубством в 2014 році). 
 
Для попередження самогубств серед ветеранів у 2013 році був започаткований рух #22Kill, на сайті якого можна пожертвувати 22 $ на допомогу ветеранам, а також тут ведеться рахунок віджимань.
 
Сам флешмоб з віджимань розпочався у жовтні 2013 року.
 
В Україні на початку 2017 року естафета набула масового характеру і до неї долучились представники вищого політичного керівництва та військового командування держави. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: