Завантаження ...
banner
banner

Прокуратура контролює розслідування у справі басейну 16 гімназії

На контролі Ніжинської місцевої прокуратури перебуває стан досудового розслідування у кримінальному провадженні розпочатому за ознаками злочину, передбаченого за фактом заволодіння державними коштами однім із приватних підприємств під час здійснення реконструкції басейну

На контролі Ніжинської місцевої прокуратури перебуває стан досудового розслідування у кримінальному провадженні розпочатому за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 191 КК України, за фактом  заволодіння державними коштами однім із приватних підприємств під час здійснення реконструкції басейну Ніжинської гімназії № 16.

Встановлено, що у жовтні 2016 року управління освіти Ніжинської міськради за результатами тендеру замовило одному з приватних підприємств реконструкцію басейну з утеплення зовнішніх стін Ніжинської гімназії №16.

Кошти на реконструкцію були передбачені субвенцією з держбюджету. За умовами договору, підприємство повинно було завершити ремонтні роботи до 22 грудня 2016 року.

Читайте також: Через незадовільну реконструкцію басейну, в управлінні освіти проведуть ревізію

Проте, підрядник, порушивши умови договору, виконав ремонт незадовільно і не зміг у встановлений строк повністю реконструювати басейн.

За процесуального керівництва Ніжинської місцевої прокуратури проведено ряд першочергових слідчих (розшукових) дій щодо встановлення всіх обставин події,  в тому рахунку отримано дозвіл суду на проведення позапланової виїзної ревізії.

Ніжинська місцева прокуратура

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: