Завантаження ...
banner

Один без одного ніяк: історія кохання молодої студентської сімейної пари

Не секрет, що перше кохання ніколи не забувається, а закоханість у студентські роки часто і є цим першим коханням. Воно сповнене романтики, чистоти та глибини

Не секрет, що перше кохання ніколи не забувається, а закоханість у студентські роки часто і є цим першим коханням. Воно сповнене романтики, чистоти та глибини. У Ніжині є молоді сімейні пари, які будучи студентами, уже пов'язали своє життя зі своєю другою половинкою.

Таким є кохання Анни та Дмитра Галати -  двох відкритих сердець, які не можуть та не уявляють своє життя один без одного.


Сімейні пари


Аня та Дмитро знайомі вже 3 роки. Ані - 20, Дімі - 21. Обоє навчаються в Ніжинському агротехнічному інституті. Вона - на факультеті економіки, менеджменту та логістики, а він - на факультеті інженеріі. Аня з Носівки, Дмитро - з Борзнянського району. 

Познайомилась майбутня сімейна пара в лютому 2014 року в інституті. За словами Анни, мав проводитись конкурс "Краса НАТІ", у підготовці якого вони брали активну участь. Через драматичні події на Майдані конкурс відмінили, але обоє продовжили спілкуватись. Аня була на 1 курсі, а Дмитро - на 2. Майже одразу почали разом жити. У серпні цього ж року засватались, одружитись вирішили, бо зрозуміли, що знайшли свою ідеальну людину. У квітні 2015 року одружились. 
 
Для молодят День Святого Валентина - це особливий день, який можна присвятити один одному, забувши на деякий час про всі труднощі, насолодитись гармонією почуттів. Обоє обов'язково його святкують.

Рік закохані винаймали квартиру, але через підвищення тарифів молодята змушені були переїхали до батьків, живуть із ними до сьогодні. Обоє мріють про власне житло та сподіваються в недалекому майбутньому його придбати.
 
Освідчувався Дмитро на сватанні, у присутності всіх родичів. 
 
“Підкорив так підкорив. По-перше, я не знала скільки йому років і не вірила до останнього, поки не побачила паспорт, бо Дмитро виглядав явно на років 5 старше, ніж йому було насправді. Мене вразили його думки й далекоглядність. Не завжди від 19-річного хлопця можна почути про те, що він хоче весілля, створити сім'ю. Тому мені це припало до душі. Ну і, звісно, не міг не вразити його зріст: 2 метри щастя - рідкість, тому я не могла пропустити такого красеня. Підкорював компліментами, подарунками, писав вірші, коли кілька днів ми не мали змоги зустрітися. Романтик ще той!", - ділиться Аня.

Сімейні пари

Запорука міцних стосунків цієї молодої сімейної пари - абсолютна довіра та свобода дій. Вони не обмежують один одного ні в чому та не розуміють пар, у яких ревнощі на кожному кроці. Обоє впевнені в собі й в тому, що їхня сім'я - найкраща й найміцніша.

Особливих традицій у молодят нема, усе, як у нормальних щасливих людей. Справжній чоловік для Анни - рішучий, відповідальний, врівноважений, люблячий, уважний, той, який поважає дружину, робить усе для того, аби побачити посмішку на її обличчі.

Він повинен бути ще й другом, оскільки, коли дівчина виходить заміж, одночасну роль чоловіка, брата, батька й навіть подруги повинен виконувати саме чоловік. Років за 10 дівчина бачить обох успішними людьми, які з легкістю долають усі життєві перепетії та незгоди, не зупиняються на досягнутому. Дитину ще не мають, оскільки обом важливо народити її у власному домі й забезпечити усім необхідним. Проте на даний час, як зізналась нам дівчина, вони над цим працюють. 
 
У сімейному житті труднощі є постійно, але Аня та Дмитро завжди долають їх. Взагалі, за словами закоханої, обоє вчаться на чужих помилках, тому стараються по можливості уникати неприємних ситуацій. 


Сімейні пари


На думку дівчини, якщо говорити не про їхню сім'ю, а загалом, то Аня вважає, що чоловіки шукають собі няньку, яка буде підтирати їм ніс; домогосподарку, що буде завжди сидіти вдома та чекати на нього; деякі навіть боксерську грушу, але є зовсім мало тих, які родину дійсно створюють і будують настільки міцні стосунки, що їх несила розірвати нікому. Жінки ж, у свою чергу, шукають забезпеченого чоловіка, який виконає всі їхні забаганки. Але мало хто розуміє, що щастя в іншому.

Юлія Солдатенко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: