Завантаження ...
banner
banner

Чи хочуть ніжинці до НАТО?

Нещодавно Президент України Петро Порошенко заявив про необхідність вступу до НАТО й повідомив, якщо українці проголосують за вступ країни до альянсу, він зробить все можливе для цього

НАТО, опитування


Нещодавно Президент України Петро Порошенко заявив про необхідність вступу до НАТО й повідомив, якщо українці проголосують за вступ країни до альянсу, він зробить все можливе для цього.

Соціологічні опитування, проведені наприкінці 2016 року, свідчать, що приблизно 43% українців виступають за вступ до НАТО, у червні 2016 року таких було 39%.
 
Водночас 29% українців виступають проти вступу в НАТО.
 
Тож ми вирішили запитати ніжинців, як вони ставляться до вступу нашої держави до північно-атлантичного альянсу. Опитування розмістили в соцмережах Вконтакте, Однокласники.

Користвачі «Вконтакте», а це переважно молодь, загалом схвально ставляться до вступу в НАТО, підтримують це 58 %, 41% проти. Проголосувало 275 людей.
 

НАТО, опитування

В «Однокласниках», якими більше користується старше покоління, вступ до НАТО підтримали 49 людей, 4 висловились проти. Проголосували, щоправда, всього лише 53 людини


НАТО, опитування
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: