Завантаження ...
banner

Відбулись перегони «Ніжинська лижня - 2017»

«Мороз і сонце – день чудовий» - став лозунгом «Ніжинської лижні - 2017». Старання відділу спорту та міського центру «Спорт для всіх» втілилося в спортивне зимове свято, в якому погода зіграла не останню роль

Лижі, лижня


«Мороз і сонце – день чудовий» - став лозунгом «Ніжинської лижні - 2017». Старання відділу спорту та міського центру «Спорт для всіх» втілилося в спортивне зимове свято,  в якому погода зіграла не останню роль. 

На старт «Ніжинської лижні» вийшли спортсмени учбових закладів, організацій, просто любителі лижного спорту і все це дійство пройшло на лижні міського стадіону «Спартак».

В програмі змагань лижні гонки для дівчат та жінок 500 метрів, для спортсменів та чоловіків 2000 метрів. Для ветеранів – 1000 метрів. Інтригою змагань стала естафета 4 по 500 метрів. Усього в змаганнях взяли участь більше 40 спортсменів, серед них секретар міської ради Валерій Салогуб і депутати Ніжинської міської ради Сергій Гриценко,  Ігор Шалай, Андрій Гомоляко.

Серед студенток перемогу святкувала Катерина Солотка, другою стала Марина Вієцька, а бронзовим призером стала Богдана Пиркова.

Серед жінок на дистанції 500 метрів перемогла Світлана Чередник, другою стала Олена Скорбач і третє місце зайняла Оксана Сушко. Серед юнаків на дистанції 2000 метрів переможцем став Артем Клочко, срібним призером став Олександр Бережний і бронзовим призером – Володимир Шостка. Серед чоловіків на дистанції 2000 метрів переможцем став Володимир Сахно, на другому місці – Юрій Булавенко і на третьому – Олег Бузун.

Серед ветеранів на дистанції 1000 метрів перемогу святкував Володимир Боровик, другим став Володимир Глушко і третім – Володимир Євтух.
 
На старт естафети 4 по 500 метрів вийшло вісім команд міста та Ніжинського району. Перемогла команда Ніжинського району, на другому місті команда депутатів міської ради і на третьому місці Відділу спорту міської ради.

Переможці «Ніжинської лижні» були нагороджені медалями та грамотами відділу з питань фізичної культури та спорту, команда переможців в естафеті спортивним кубком. Всіх учасників змагань Міській центр «Спорт для всіх» пригощав гарячим чаєм. Усі учасники змагань подякували організаторам за чудову організацію змагань.    
 



































































































Фото Вікторії Охріменко

За матеріалами 
відділу з питань фізичної культури
та спорту Ніжинської міської ради
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: