Завантаження ...
banner
banner

Як живеться найменшим вихованцям навчально-виховного комплексу "Престиж"

Місяць тому найменші вихованці навчально-виховного комплексу "Престиж" переступили поріг дитсадка як найбажаніші гості

НВК


Місяць тому найменші вихованці навчально-виховного комплексу "Престиж" переступили поріг дитсадка як найбажаніші гості. Вони тулилися до батьків, та їх щиру дитячу зацікавленість виказував блиск допитливих очей. І сьогодні малюки вже не гості, а повноправні господарі цілої країни. Саме країни, бо дитячий садок – це невтомна й самобутня країна малечі, це той світ, у якому дитина живе в найважливіший період свого розвитку. І від того, як їй тут живеться, залежить її майбутнє. 

За особистої підтримки та допомоги народного депутата України Олександра Кодоли дошкільний підрозділ НВК №16 “Престиж” йде в ногу з сучасним життям, розвивається, впевнено планує своє майбутнє.

Читайте також: 
У Ніжині відкрили новий дитячий садок

Починати нове завжди нелегко. Та молодий колектив дошкільної групи підходить до справи творчо й небайдужо. Створення психологічного комфорту для дітей, оптимальних умов для повноцінного розвитку їх особистостей, креативного мислення, фантазії, уяви, пізнавальних здібностей - постійна турбота працівників закладу. А успішна соціалізація, формування життєвої компетентності, розвиток ціннісного ставлення до світу природи, культури, людей, самого себе - усе це пріоритети роботи дитсадка. 


НВК


Група в дошкільному закладі - це не просто набір необхідних по нормам приміщень, а перш за все - комфорт і затишок, світ іграшок і книжок, повноцінна навчальна база. Формувати її для навчання й творчості вихованців допомагають і Управління освіти Ніжинської міської ради, і профспілка освітян міста, і ННВК “Престиж”, і батьки, і волонтери. Особливого значення надається створенню предметно – ігрового середовища, що дає змогу кожній дитині знайти собі справу до душі, пізнавати навколишній світ, розкривати свої таланти й здобувати нові навички. Вихователі теж показують своє творче вміння — з'явилися різноманітні поробки. Іграшки поповнюються чи не щодня. Дошкільна група вже має й необхідне канцприладдя, миючі та чистячі засоби.

Кожен день відвідування дитсадочка для дітлахів стає шляхом до нового, цікавого й яскравого життя. Вихованці дошкільної групи вже звикають снідати кашею, щоб вирости великими й сильними, вкладатися в ліжка в післяобідню пору, аби відпочити після прогулянки надворі й розповісти батькам, що нового відбулося у країні снів. Учаться вони й допомагати один одному одягатися, виконувати завдання під час занять. Уже ввечері ці малі дослідники падають в обійми батьків і дорогою додому діляться розповідями про свій “надзвичайно серйозний” дитячий день, сповнений нових звершень, загадок і звичайно ж найбільших таємниць, розкритих ними. А завтра розпочнеться новий для них день...
 

НВК

НВК

НВК


ННВК № 16 "Престиж"
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: