Завантаження ...
banner
banner

19-річний прилуччанин обкрадав лікарні на Сумщині

На лінію «102» надійшло повідомлення, що в одному з медичних закладів Шостки затримано підозрюваного в крадіжці. На місце одразу були направлені слідчо-оперативна група та групи швидкого реагування Шосткинського відділу поліції

Кишеньковий злодій


На лінію «102» надійшло повідомлення, що в одному з медичних закладів Шостки затримано підозрюваного в крадіжці. На місце одразу були направлені слідчо-оперативна група та групи швидкого реагування Шосткинського відділу поліції, повідомляє sumy.today.

Як з’ясували правоохоронці, юнак ходив по відділенню та пропонував персоналу й пацієнтам купити в нього біжутерію, котру сам він рекламував як «ювелірні вироби з медичного золота». Зайшовши до порожньої незамкненої ординаторської, зловмисник витягнув із сумки лікаря гаманець з грошима та банківськими картками. Проте вийти непоміченим із відділення не зумів – його запідозрила в крадіжці працівниця закладу й утримувала його в приміщенні до приїзду поліцейських.
 
«Затриманому 19 років, він мешканець міста Прилуки. До Шостки приїхав зі своїми знайомими, аби продати товар, який мав для реалізації», - коментує начальник Шосткинського відділу поліції Віктор Гузей.

Як виявилось, це не єдина крадіжка підозрюваного. За кілька днів до затримання він у такий же спосіб викрав з іншої держустанови мобільний телефон.
 
Наразі всі поцуплені речі вже вилучені та повернуті власникам. У відношенні молодого чоловіка відкрите кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», санкція якої передбачає до шести років позбавлення волі. 

val.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: