Завантаження ...
banner
banner

Відеосюжет ТСН про ситуацію у Крутах

На Чернігівщині фіксують третій випадок захворювання свійської худоби на африканську чуму свиней - Корюківщина, Крути, тепер ще й Щорс. Збудник, який не шкодить здоров'ю людини, паралізує нормальне життя.

На Чернігівщині фіксують третій випадок захворювання свійської худоби на африканську чуму свиней - Корюківщина, Крути, тепер ще й Щорс. Збудник, який не шкодить здоров'ю людини, паралізує нормальне життя. У зоні карантину перекривають рух транспорту, люди не можуть вільно залишати оточену територію, завозити і вивозити продукти харчування, йдеться в сюжеті ТСН.19.30.  Просто на в'їзді у селище Крути стоїть перший шлагбаум, а далі ходу немає.  

Люди в одноразових комбінезонах обробляють  колеса автомобіля дерзрозчином. Ветеринари зізнаються, що він токсичний, але інше африканку не бере. Велосипедисти та пішоходи мають пройтися через підстилку з тирси, яка дезінфікує підошви. Вірус африканської чуми свиней дуже легко перенести на взутті, щоб не бути переносником збудника, мешканці Крут вдягають бахіли. 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: