Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські боксери здобули перемогу в Чернігові, ставши кандидатами на Чемпіонат України

З 28 лютого по 3 березня в Чернігові проходив чемпіонат Чернігівської області з боксу. Метою проведення змагань було виявлення найсильніших спортсменів-кандидатів до збірної команди області

СК


З 28 лютого по 3 березня в Чернігові проходив чемпіонат Чернігівської області з боксу. Метою проведення змагань було виявлення найсильніших спортсменів-кандидатів до збірної команди області для участі в Чемпіонаті України з боксу. У ньому взяло участь близько 130 боксерів. 

Ніжинська команда СК "Легіонер" у складі трьох боксерів показала високі результати.


Олександр Дейнега в фінальному поєдинку здобув впевнену перемогу з рахунком 3:0 над боксером з міста Городня та став чемпіоном області, посівши перше місце.

Руслан Ременюк із рахунком 3:0 потрапив до фіналу, поборовши в півфіналі суперника з Десни. У напруженому фінальному поєдинку з місцевим боксером показав характер та з рахунком 2:1 здобув перемогу, зайнявши перше місце та ставши чемпіоном області. 
 
Ігор Заковряжин у півфіналі поступився досвідченому боксеру з Чернігова, у якого за плечима - більше 100 боїв та участь у Чемпіонаті України. Ігор посів третє місце, отримавши гарний досвід, який, на думку тренера Євгена Саєнка, допоможе йому в майбутніх боях.
 
Тепер ніжинські боксери мають шанс потрапити в збірну області й вирушити на Чемпіонат України. 


СК

СК

СК

СК

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: