Завантаження ...
banner
banner

Юні ніжинські співаки стали лауреатами Міжнародного фестивалю "Мистецькі барви"

24-25 лютого XVI Міжнародний молодіжний фестиваль «Мистецькі барви-2017" зібрав у Прилуках понад 1000 учасників із різних куточків України та зарубіжжя


24-25 лютого XVI Міжнародний молодіжний фестиваль «Мистецькі барви-2017" зібрав у Прилуках понад 1000 учасників із різних куточків України та зарубіжжя. Серед них яскраво сяяли ніжинські зірочки вокального ансамблю "Віват" Максим Горбатько та Богдана Марченко, що стали лауреатами фестивалю, виборовши І місця в номінаціях "Естрадний вокал" та "Мистецька надія". Вихованці Ніни Крутько вкотре довели високий клас представників ніжинського вокального мистецтва.

 
Максим Горбатько посів І місце в номінації „Естрадний вокал” - соло (вікова категорія 9-12 років), чудово виконавши пісні «Усміхнися мені» та «The Show Must Go on».



Богдані Марченко присудили І місце в номінації „Мистецька надія” -соло (вікова категорія 13-15 р.) за яскравий виступ із українською народною піснею «Ой, люлі» та композицією «Wrecking ball».

Будинок дітей та юнацтва бажає юним ніжинським вокалістам і в подальшому успішно підкорювати пісенний Олімп, а їх педагогу Ніні Вікторівні Крутько ще неодноразово радіти перемогам своїх талановитих учнів.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: