Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині зустріли фронтовиків 58 бригади

3 березня із зони АТО повернувся зведений підрозділ від 58-ї окремої мотопіхотної бригади оперативного командування "Північ". Зустрічав героїв у Ніжині генерал-майор В'ячеслав Назаркін

58 бригада


Вчора, 3 березня, із зони АТО повернувся зведений підрозділ від 58-ї окремої мотопіхотної бригади оперативного командування "Північ". 

Підрозділ успішно виконав поставлене завдання на найбільш неспокійній ділянці фронту. 
 
Про це повідомили в прес-службі Оперативного командування «Північ».
 
На жаль, під час виконання бойового завдання особовий склад втратив двох бойових побратимів, які поклали своє життя, захищаючи країну від російської агресії. 
 
Зустрічав героїв у Ніжині командувач військ оперативного командування "Північ" генерал-майор В'ячеслав Назаркін.


58 бригада


За сумлінне виконання військового обов’язку, високу професійність у захисті незалежності та суверенітету України кращим військовослужбовцям були вручені медалі, відзнаки та цінні подарунки від військових відомств.

Військовий священик Української Православної церкви отець Степан Кузь привітав захисників із поверненням, подякував їм за успішне виконання військової присяги та прочитав молитву за українське воїнство. 
 
По прибуттю до місця постійної дислокації військовослужбовцям будуть надані відпустки, після чого вони розпочнуть підготовку до виконання нових завдань.


58 бригада

58 бригада


val.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: