Завантаження ...
banner
banner

З 14 березня в Ніжині стартує місячник з благоустрою

З 14 березня в Ніжині проходитиме місячник з благоустрою та озеленення його територій. Інспекція благоустрою виконавчого комітету Ніжинської міської ради пропонує долучитися до прибирання міста

Місячник з благоустрою


З 14 березня в Ніжині проходитиме місячник з благоустрою та озеленення його територій.

Інспекція благоустрою виконавчого комітету Ніжинської міської ради пропонує долучитися до прибирання міста, підготовки його до Великодня та травневих свят.

Наше місто має бути чистим у будь-яку пору року, тому кожен має дотримуватися правил благоустрою та санітарного стану:
 
- не створювати стихійних сміттєзвалищ;
 
- не спалювати сміття, траву та гілля;
 
- не допускати зберігання біля своїх домоволодінь піску, будівельних матеріалів, спиляних гілок і т.д, систематично прибирати прилеглу до будинку територію.
 
Спиляні гілки можна утилізувати безкоштовно за адресою: м.Ніжин, вул.Чернігівська, 128 (телефон для довідок: 4-24-90 – КП «Виробниче управління комунального господарства»).
 
У разі виявлення контролюючими службами вищевказаних порушень до громадян буде застосовано норму ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення та накладено штраф у розмірі від 340 до 1360 грн., а для посадових осіб (керівників підприємств, установ, організацій всіх форм власності) та громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від 850 до 1700 грн.

Інспекція з благоустрою виконавчого
комітету Ніжинської міської ради
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: