Завантаження ...
banner
banner

У Прилуках застрелили левицю, яка напала на людину, а потім втекла з цирку

Прилуцька поліція організувала знешкодження хижака після того, як тварина напала на персонал цирку й поранила одного з його працівників

Лев

Фото з мережі Інтернет


Прилуцька поліція організувала знешкодження хижака після того, як тварина напала на персонал цирку й поранила одного з його працівників. Близько першої години ночі 15 березня до Прилуцького відділу поліції звернувся адміністратор цирку, що перебуває на гастролях у Прилуках, та повідомив про втечу левиці.

Із його слів, через недогляд персоналу клітка з дворічним хижаком вагою понад 100 кілограмів виявилася незамкненою, чим левиця одразу скористалася. Як розповів начальник Прилуцького відділу поліції ГУНП в Чернігівській області Руслан Крахмілець, коли робітники намагалися загнати звіра назад, левиця кинулася на одного з них і вкусила за гомілку, пошкодивши великі судини. Після цього звір перестрибнув через паркан і пішов гуляти приватним сектором.
 
Для захисту життя й здоров'я жителів Прилук керівництво Прилуцького відділу поліції залучило найбільш досвідченого місцевого мисливця, щоб знешкодити небезпечну тварину. У приватному господарстві по вулиці Пушкіна правоохоронці виявили левицю, яка напала на собаку й створювала реальну загрозу життю та здоров'ю громадян та поліцейських.

Правоохоронці оточили господарство, куди заскочила левиця, й обмежили рух транспорту прилеглими вулицями.
 
З дозволу власника садиби та тварини мисливець, із дотриманням заходів особистої безпеки, застрелив тварину з мисливської зброї.

priluki.city
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: