Завантаження ...
banner
banner

Ніжинський нероба побив бабусю через харчі

Кримінальна поліція встановила особу зловмисника, який здійснив розбійний напад на пенсіонерку, аби заволодіти запасами харчів старенької

Розбійний напад


Кримінальна поліція встановила особу зловмисника, який здійснив розбійний напад на пенсіонерку, аби заволодіти запасами харчів старенької.

По допомогу до поліції звернулася 88-річна жителька одного з сіл Ніжинського району. Старенька повідомила, що о 23:00 до будинку проник невідомий чоловік, який завдав їй тілесні ушкодження та відкрито заволодів харчовими продуктами.

У ході оперативно-розшукових заходів співробітники кримінальної поліції Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області встановили, що даний злочин скоїв раніше судимий нероба з Ніжина.
 
Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище) - карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: