Завантаження ...
banner
banner

Опалення можуть вимкнути з понеділка

З третього квітня о 8 годині ранку по всій області збираються призупинити газопостачання на котельнях та подачу тепла. Про це повідомив заступник міського голови Григорій Олійник сьогодні, 30 березня, на засіданні виконавчого комітету

Теплопостачання


З третього квітня о 8 годині ранку по всій області збираються призупинити газопостачання на котельнях та подачу тепла. Про це повідомив заступник міського голови Григорій Олійник сьогодні, 30 березня, на засіданні виконавчого комітету. 

Як зазначив Григорій Олійник, 28 березня відбулась селекторна нарада з віце-прем'єр-міністром України Геннадієм Зубком, де обговорювали проведення опалювального періоду та повідомили, що в області та й по всій Україні існує серйозна заборгованість по різним напрямкам, зокрема, по пільгам та субсидіям. До того ж, у більшості регіонах вичерпався ліміт цих коштів.
 
Заступник міського голови також відмітив, що в цей період очікується в середньому від 8° тепла й існує реальна загроза на початку квітня призупинення опалення і в Ніжині. 

6 квітня на засіданні виконкому планують обговорити подальші дії з керівництвом "НіжинТеплоМережі" й підготовку до опалювального періоду на 2017-2018 роки.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: