Завантаження ...
banner
banner

Оновлено. Правоохоронці затримали палія "Комунального ринку"

Як повідомив сьогодні зранку на щомісячній оперативній нараді інспектор штабу Ніжинського відділу поліції Максим Терещенко, правоохоронними органами було встановлено й затримано особу, що причетна до пожежі на “Комунальному ринку”



Як повідомив сьогодні зранку, 3 квітня, на щомісячній оперативній нараді інспектор штабу Ніжинського відділу поліції Максим Терещенко, правоохоронними органами було встановлено й затримано особу, що причетна до пожежі на “Комунальному ринку”.

За повідомленням Сектору комунікації поліції Чернігівської області, кримінальна поліція Ніжинського відділу поліції опитала підприємців, поспілкувалася з персоналом ринку, провела комплекс оперативно-розшукових заходів, у результаті яких вийшла на підозрюваного - раніше судимого, непрацюючого мешканця Ніжина.

Чоловік розповів, що, намагаючись вибрати та вкрасти найдорожчий товар, він присвічував у контейнері сірниками. Від цього випадково сталося загоряння, що призвело до знищення 16 точок із товаром.

Наразі злочинець перебуває в ізоляторі тимчасового утримання в Ніжинському відділі поліції, проводяться подальші слідчі дії. 








За матеріалами  
Сектору комунікації
поліції Чернігівської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: