Завантаження ...
banner
banner

10 квітня відбудеться судове слухання щодо переходу на залізничному вокзалі

10 квітня о 15.30 в ніжинському суді по вул.Шевченка 57/А відбудеться судове слухання по вирішенню відкриття наземного переходу на станції "Ніжин"

Залізничний вокзал


10 квітня о 15.30 в ніжинському суді по вул.Шевченка 57/А відбудеться судове слухання по вирішенню відкриття наземного переходу на станції "Ніжин".

Про це повідомляє громадська організація "Ніжинські патріоти" на своїй сторінці в Фейсбук.

За попередньою інформацією, 16 березня в місцевому суді Ніжина відбулося відкрите судове засідання про відкриття переходу на залізничній станції через 1-5 колії та вихід на автостанцію. Через неявку до суду відповідача начальника залізничної станції Чайки Ю.К. слухання не відбулося.

"Ми повинні зрозуміти, що тільки ми, народ, можемо змусити суди та владу працювати відповідно до закону та справедливості. Ми повинні боротися за свої права та гідне життя. Саме нічого ніколи не зробиться. Щоб не гинули люди на мосту, аби полегшити життя людей похилого віку та людей зі слабким здоров’ям, треба відірватися від диванів, повірити в себе та діяти", - йдеться в повідомленні.

Тому ГО "Ніжинські патріоти" запрошує всіх небайдужих громадян долучитися до спільної справи й прийти на судове слухання.


Залізничний вокзал

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: