Завантаження ...
banner
banner

Відшкодовувати - не можна порахувати. Скільки місто винне перевізникам за січень-лютий

Сьогодні, 6 квітня, на засіданні виконкому говорили про відшкодування коштів перевізникам за січень - лютий за пільгове перевезення окремих категорій громадян автотранспортом

Перевізники


Сьогодні, 6 квітня, на засіданні виконкому говорили про відшкодування коштів перевізникам за січень - лютий за пільгове перевезення окремих категорій громадян автотранспортом. 

Цей проект рішення не викликав належної підтримки у членів виконавчого комітету, адже деякі цифри, які подав відділ транспорту в своєму звіті, не були підтверджені та належно обґрунтовані, зокрема, по кількості перевезених пасажирів. Тож у присутніх виникли сумніви щодо справедливості розрахунків, які начальник транспортного відділу житлово-комунального господарства Віктор Карпенко не зміг підтвердити, пояснити деякі проблемні моменти. Адже, за його словами, коли він подав лист до податкової інспекції, аби йому надали дані по кількості перевезених пасажирів по тарифу 2,50, йому їх не надіслали, пояснивши, що це є конфіденційною інформацією. 
 
Заступник міського голови Григорій Олійник зазначив, якщо інформація конфіденційна для інших юридичних осіб, то для особи, яка працює над звітністю та подає запит, вона не є такою. На запит Віктора Карпенка, за словами Григорія Олійника, податкова інспекція  повинна була дати підтвердження сум, які відділ транспорту подав у своєму звіті. Їх же не було.


Перевізники


Крім цього, перевізник Супруненко І.В., як з'ясувалося, не веде облік перевезених пасажирів, працює на єдиному податку, тож від нього нібито не вимагається вести обліковий журнал по пасажиропотоку. Ним була надана інформація про те, що він перевозить пільговиків, але знову ж таки ніхто не зміг підтвердити їхню кількість. 

Виникає питання: як рахували пасажиропотік та на чому базується відшкодування коштів перевізникам?

Оскільки не було підтвердження від податкової інспекції, що суми, які в своєму звіті подав відділ транспорту, відповідають дійсності та є справедливими, даний проект рішення відправили на доопрацювання. 


Перевізники

Перевізники



Перевізники

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: