Завантаження ...
banner
banner

Через дитячі пустощі у Вертіївці горіли господарчі будівлі

5 квітня о 16:35 до Служби порятунку "101" у Ніжинському районі надійшло повідомлення про пожежу двох господарчих будівель у селі Вертіївка. На місце пригоди з районного центру оперативно прибули вогнеборці

Пожежа, вертіївка, ДСНс, пожежники


5 квітня о 16:35 до Служби порятунку "101" у Ніжинському районі надійшло повідомлення про пожежу двох господарчих будівель у селі Вертіївка. На місце пригоди з районного центру оперативно прибули вогнеборці 16-ої державної пожежно-рятувальної частини, а також місцеві пожежні команди сіл Вертіївка та Мала Кошелівка. 

На той момент вогнем були охоплені покрівлі обох споруд. Спільними діями вогнеборці о 17:20 пожежу локалізували, а о 17:45 остаточно ліквідували та не допустили розповсюдження вогню на поруч розташовані будівлі.
 
Причиною виникнення пожежі послужили дитячі пустощі з вогнем 6-річного онука господарки. Залишений без належної уваги дорослих, хлопчик вигадав в сараї небезпечні ігри з сірниками. Вогнем пошкоджено покрівлі будівель та майно господарів.
 
Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до батьків з проханням не залишати дітей без нагляду та частіше контролювати їхні розваги. Виховуйте у малечі навички культури безпечної поведінки при поводженні з вогнем, електричними, газовими та іншими приладами. Пам’ятайте, безпека ваших дітей залежить, насамперед, від вас самих!

Пожежа, вертіївка, ДСНс, пожежники

Пожежа, вертіївка, ДСНс, пожежники

Пожежа, вертіївка, ДСНс, пожежники

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: