Завантаження ...
banner

У центрі реабілітації дітей-інвалідів відзначили День здоров’я

Фото.
7 квітня відзначається Всесвітній день здоров'я. В Центр реабілітації дітей–інвалідів завітала і долучилася до проведення дня здоров'я заступник головного лікаря Центру первинної медико–санітарної допомоги Анна Садовська, яка розкрила тему цьогорічного дня здоров'я «Депресія та заходи боротьби з нею»


7 квітня відзначається Всесвітній день здоров’я. В Центр реабілітації дітей-інвалідів завітала і долучилася до проведення дня здоров’я заступник головного лікаря Центру первинної медико-санітарної допомоги Анна Садовська, яка розкрила тему цьогорічного дня здоров’я «Депресія та заходи боротьби з нею». 

 В компанії працівників, батьків, дітей Центру та запрошених депутата Ніжинської міської ради Наталії Шевченко,  директора Ніжинської міжрайонної виконавчої дирекції Чернігівського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Наталія Волкової, член «Спілки самаритян України Чернігівського об’єднання» Вікторія Гунько, працівників Ніжинського територіального центру - іструктор фітнес Центру «Позитив» Наталія Козій  провела релаксуюче заняття з йоги, що являється одним із виходів з депресії. 

На завершення дня оздоровлення і краси всім присутнім було запропоновано  синглентно-кисневі коктейлі, а діти від гостей отримали фрукти.

















Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: