Завантаження ...
banner
banner

"Ніжинське" - молоко, яке невідоме на батьківщині

Початок січня вже нового 2015 року, перші робочі дні після свят. Дзвінок товариша одному із працівників нашої редакції, привітання, розповідь про новорічні святкування…посеред якої він згадує, як у Чабанах під Києвом бачив молоко — “Ніжинське”.

Передісторія

Початок січня вже нового 2015 року, перші робочі дні після свят. Дзвінок товариша одному із працівників нашої редакції, привітання, розповідь про новорічні святкування…посеред якої він згадує, як у Чабанах під Києвом бачив молоко — “Ніжинське”. У відповідь наше здивування — яке молоко? Розлите у Ніжині? На підтвердження він надсилає фото — пакет молока з назвою “Ніжинське”, про яке ніхто з редакції Mynizhyn.com навіть не знав. Для впевненості ми запитали в інших жителів міста, чи знають  вони щось про “Ніжинське” молоко у відповідь чули лише коротке “ні”.



 

23 січня, ранок, ми з нетерпінням чекаємо зустрічі з виробниками “Ніжинського” молока, на якій дізнаємося все про невідоме на батьківщині молоко.

Нашими співрозмовниками стали директор ДП “Напої” Юрій Володимирович Колесник та директор Філії “Ніжинського міськмолокозаводу ДП “Аромат” Віталій Миколайович Пустовіт.

Молоко “Ніжинське” належить до найвищого класу продукції - відразу резюмує один із директорів. Розливати його ми почали 14 травня 2014 року. Саме цей день можна вважати датою його народження.


Ось як виглядає "Ніжинське" молоко

Чому “Ніжинське” молоко невідоме ніжинцям?

У Ніжині знаходиться лише виробництво. Вся реалізація відбувається через Київ, де знаходиться центральний офіс і відділ реалізації. На сьогоднішній день наше молоко представлене у мережі супермаркетів “Ашан”, де позначене як “Новинка”. В інших магазинах малоймовірно, що ви його знайдете

У самому Ніжині "Ніжинське" раніше час від часу з'являється то в одному, то в іншому магазині, постійно його у продажу немає.

Які ваші найближчі виробничі плани?

У планах є розширення виробництва і асортименту. Ми почали реконструкцію підприємства, оновлення виробництва. Але реалізація цих планів затримується через складну політичну ситуацію, війну на сході і, відповідно, економічні проблеми у країні. Але в подальшому ми будемо збільшувати об'єми виробництва. 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: