Завантаження ...
banner
banner

Прокуратура виселяє підприємство із займаного приміщення

Одним з прикладів діяльності прокуратури із захисту інтересів територіальних громад, є розпочатий прокуратурою судовий процес в інтересах виконавчого комітету Ніжинської міської ради з вимогою про виселення приватного підприємства з займаного приміщення


Одним з прикладів діяльності прокуратури із захисту інтересів територіальних громад, є розпочатий прокуратурою судовий процес в інтересах виконавчого комітету Ніжинської міської ради з вимогою про виселення приватного підприємства з займаного приміщення.

Зокрема було встановлено, що приватне підприємство, яке здійснює свою господарську діяльність на території міста, відповідно до договору оренди з виконавчим комітетом Ніжинської міської ради використовує 2 нежитлові приміщення, належних територіальній громаді.

В листопаді 2016 року термін дії договорів оренди закінчився, а тому відповідно до умов договорів, орендоване майно має бути звільнено і передано орендодавцю, чого виконано не було.

Неодноразові звернення представників органів місцевого самоврядування до орендаря про необхідність повернення майна залишались без реагування.

В зв’язку з необхідністю поновлення порушених прав територіальної громади, Ніжинською місцевою прокуратурою підготовлено та подано до господарського суду 2 позови з вимогами про виселення приватного підприємства з нежитлових приміщень.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: