Завантаження ...
banner
banner

Що зробив Анатолій Вершняк для постраждлих підприємців “Комунального ринку”?

Не так давно в Ніжині горів “Комунальний ринок” та не вщухали словесні баталії й сутички між директором даного підприємства Анатолієм Вершняком та орендарями ринку


Не так давно в Ніжині горів “Комунальний ринок” та не вщухали словесні баталії й сутички між директором даного підприємства Анатолієм Вершняком та орендарями ринку. 

У складні для підприємства дні його керівник нібито заслаб і не міг приступити до своїх повноважень. Минуло трохи часу… палія начебто затримали (хоча й не без сумнівів, чи по-справжньому винний сидить під вартою), Анатолій Вершняк приступив до роботи й, здавалося б, “готовий підіймати ринок з попелу”. Виникає логічне питання: чим саме очільник підприємства допоможе своїм згорьованим працівникам та які його подальші дії?
 
На ці та декілька інших питань спробував відповісти директор ДКП на комісії з майнових і житлово-комунальних питань вчора, 12 квітня. 



Звинувачення про самовільний вивіз рештків спаленого майна без згоди орендарів під час ведення розслідування Анатолій Вершняк заперечив та повідомив, що постраждалі самі це робили, працівники ж “Комунального ринку” допомагали їм транспортом. Керівник ринку також зазначив, що всі підприємці, які зазнали збитків внаслідок пожежі, звільнені від орендної плати. 

На даний час, за його словами, рештки пошкодженого майна вивезені й утилізовані за рахунок працівників ДКП, зокрема, прибиральниками, найнята одна одиниця техніки (за що підприємство нібито сплатило суму в розмірі 11 тисяч гривень). Крім цього, як вказує Анатолій Вершняк, керівництвом була надана потерпілим юридична допомога задля відшкодування збитків, розроблені заяви, які начебто написав кожен із підприємців до відділку поліції.
 
Очільник ринку пообіцяв залагодити проблему з освітленням: на даний час, за його словами, підприємством придбано й пофарбовано шість стовпів, відразу після Великодніх свят їх планують встановити (два - на підйомі, чотири зліва від Остра). Для цього нібито було вкладено до 8 тисяч грн. Які будуть світильники - ще визначаються. 



Із ким у подальшому заключатимуть договір на охорону ринку (фірмою “Реламакс” чи ДСО) також ще невідомо. Анатолій Вершняк також зазначив, що потурбується над встановленням нових проходів, розривів та проїздів відповідно до техніки безпеки. Усе, що від нього залежить, пообіцяв сумлінно виконати.

Очільник “Комунального ринку” повідомив, що 13 квітня на засіданні виконавчого комітету буде винесено питання щодо надання подальшої матеріальної допомоги постраждалим погорільцям. 

Насторожує те, що часто керівник підприємства говорить одне, а орендарі - зовсім інше. Приміром, Анатолій Вершняк раніше говорив про перспективний план розвитку й відновлення ринку, який надавав на розгляд самих підприємців. Ті ж - заперечують, що з ним не були навіть ознайомлені. Тож чи виконуватимуться обіцянки можна буде дізнатись та пересвідчитись згодом. А поки що залишається повірити йому на слово.


Ескізний проект реконструкції "Комунального ринку" (запропоновано раніше на засіданні робочої групи по ДКП)

















Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: