Завантаження ...
banner
banner

Першого травня Ніжин "очищатимуть" крішнаїти

13 квітня на засіданні виконавчого комітету був зачитаний лист від Київської духовної академії свідомості Крішни з повідомленням про проведення в Ніжині вуличного походу з оспівуванням Бога та ведичних молитов

Крішнаїти


13 квітня на засіданні виконавчого комітету був зачитаний лист від Київської духовної академії свідомості Крішни з повідомленням про проведення в Ніжині духовно-освітньої акції - вуличного походу з оспівуванням Бога та ведичних молитов.

Акція спрямована на “очищення духовної атмосфери міста, пом'якшення сердець жителів, відновлення добрих стосунків з Богом та між собою”.
 
Вуличний похід планують провести 1 травня з 11 до 14 години. Маршрут проходитиме від перехрестя вулиць Успенської та Покровської вздовж центрального ринку по вулиці Московської до перехрестя з вулиці Набережної. Потім ітимуть по Московській, Гоголівській, Шевченка, до парку й назад по цьому маршруту до початкової точки.
 
30 студентів Київської духовної академії свідомості Крішни візьмуть участь у цій акції. У листі також запевняється, що процесія рухатиметься разом із загальним потоком пішоходів із нетривалими зупинками в деяких місцях та не перешкоджатиме їхньому руху та транспорту. 
 
Відзначимо, що минулого року крішнаїти вже побували в Ніжині, де організованою колоною з піснями й музикою пройшлися по вулиці Московській, Гоголівській до площі І. Франка, спілкувалися з містянами, танцювали, співали й роздавали релігійну літературу. 
 
Колону крішнаїтів тоді супроводжували працівники поліції.


Крішнаїти


Юлія Солдатенко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: