Завантаження ...
banner

Ніжинці незабаром можуть записатися до лікаря через Інтернет

На сьогодні Ніжинська міська рада вже закупила 9 комплектів комп`ютерів для всіх лікарських амбулаторій сімейної медицини міста. Новий девайс необхідний для реалізації компонента проекту «Електронна реєстрація для отримання медичних послуг. Мобільні додатки»

Медицина


14 квітня секретар міської ради Валерій Салогуб та заступник міського голови з питань виконавчих органів ради Сергій Дзюба разом із головним лікарем та заступником Центру первинної медико-санітарної допомоги презентували подарунки амбулаторіям сімейної медицини № 6, №1 та №2 до Великодня.

На сьогодні Ніжинська міська рада вже закупила 9 комплектів комп`ютерів для всіх лікарських амбулаторій сімейної медицини міста. 
 
Новий девайс необхідний для реалізації компонента проекту «Електронна реєстрація для отримання медичних послуг. Мобільні додатки». На потужних комп’ютерах буде встановлена спеціальна програма, за допомогою якої відвідувачі зможуть записатися на прийом до лікаря, якого самі й оберуть. На сайті буде розміщуватись уся інформація про заклади сімейної медицини, їх працівників, а також «віконечко» для запису на прийом. Розробляється й мобільний додаток для електронної реєстрації. Такий вид реєстрації значно скоротить черги в приміщеннях сімейної медицини та дозволить жителям мікрорайонів не витрачати свій час на чекання в черзі.
 
А тестування нової програми має завершитись до 1 червня. Тому записуватися до лікаря «в Інтернеті» ніжинці зможуть вже досить скоро. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: