Завантаження ...
banner
banner

У Носівці бійка закінчилась смертю

На контролі Ніжинської місцевої прокуратури перебуває стан досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України


На контролі Ніжинської місцевої прокуратури перебуває стан досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. 

23.04.2017 о 17 год. 44 хв. до Носівського відділку поліції Ніжинського управління поліції в Чернігівській області надійшло повідомлення від мешканки м. Носівка про те, що  біля її господарства виникла бійка.
 
Виїздом на місце події слідчо-оперативною групою виявлено труп 39 –річного мешканця м. Носівка, з тілесними ушкодження. Попередньо встановлено, що вказані тілесні ушкодження потерпілий отримав під час бійки місцевими мешканцями.
 
Відомості за даним фактом 23.04.2017 Носівським ВП Ніжинського ВП ГУНП в Чернігівській області внесено до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України.
 
За процесуального керівництва Ніжинської місцевої прокуратури проведено ряд першочергових слідчих (розшукових) дій щодо встановлення всіх обставин події. 
Хід досудового розслідування перебуває на контролі Ніжинської місцевої прокуратури. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: