Завантаження ...
banner
banner

11 травня в Ніжині обиратимуть "Талант року"

У четвер, 11 травня, о 16.00 в Ніжинському академічному драматичному театрі імені М.Коцюбинського відбудеться урочиста церемонія нагородження переможців міського конкурсу «Талант року»


У четвер, 11 травня, о 16.00 в Ніжинському академічному драматичному театрі імені М.Коцюбинського відбудеться урочиста церемонія нагородження переможців міського конкурсу «Талант року».

Конкурс проводиться за ініціативою благодійного фонду «Копиця», за сприяння Ніжинської міської ради. Співорганізатор — молодіжна громадська організація «АртМодельСтудія». Спеціальний гість "Таланту" – популярна українська співачка Ірина Федишин.
 
Конкурс «Талант року» є відкритим і проводиться для підтримки обдарованої учнівської молоді, популяризації її досягнень в різних сферах діяльності, а також з метою гідного вшанування творчої праці педагогів, підвищення їх професійної майстерності, популяризації педагогічних здобутків, підвищення престижу освіти серед учнів загальноосвітніх закладів, шкіл естетичного та спортивного виховання.
 
Братимуть участь у ньому діти та підлітки віком 6-17 років, а також педагоги загальноосвітніх закладів, шкіл естетичного та спортивного виховання Ніжина.
 
Конкурс для учнів проводиться за такими напрямками:

– точні та природничі дисципліни (це переможці шкільних, міських, регіональних, всеукраїнських, міжнародних олімпіад і конкурсів);

– гуманітарні дисципліни (теж переможці олімпіад);

– фізична культура й спорт (чемпіони змагань різних рівнів);

— творчість (літературна творчість, образотворче мистецтво, хореографія, вокал, розмовний жанр, КВК, інтелектуальні ігри);

— учнівський проект (критерії – соціально значущий компонент, інноваційність, практична реалізація, результативність).

Конкурс для педагогів проводиться за такими номінаціями:
  • педагог-реформатор; 
  • педагог-новатор;
  • педагог-дослідник;
  • педагог-науковець;
  • педагог – спортсмен;
  • педагог-естет;
  • педагог-еколог. 
Журі визначає 3 призових місця в кожній номінації. Призначаються також спеціальні нагороди за особливий шлях досягнення успіху, можливі заохочувальні призи та подарунки. До журі, склад якого затверджується оргкомітетом, входять компетентні фахівці з відповідних дисциплін та напрямків діяльності.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: