Завантаження ...
banner
banner

Поблизу Ніжина сталася смертельна ДТП

Дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі між Вертіївкою та Ніжином біля повороту в напрямку села Каблуки Ніжинського району о 9 год.15 хв. 26 квітня


Дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі між Вертіївкою та Ніжином біля повороту в напрямку села Каблуки Ніжинського району о 9 год.15 хв. 26 квітня.

Так, водій автомобіля «ГАЗ-3110» під час здійснення маневру обгону не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з автомобілем «ЗАЗ Славута», з'їхав на узбіччя і зіткнувся з придорожнім деревом.

Внаслідок пригоди водій автомобіля «ГАЗ-3110», 1948 року народження, загинув на місці аварії, три пасажири (близькі родичі водія автомобіля)  отримали травми різного ступеню важкості, один з пасажирів був госпіталізований до Ніжинської центральної міської лікарні, інші два пасажири - до Ніжинської центральної районної лікарні.

Нагадаємо,  17 квітня на круговому перехресті вулиць Московська, Космонавтів, Борзнянський шлях сталася смертельна ДТП за участю легкового автомобіля Chery Tiggo, який на великій швидкості в’їхав в будинок. 

Всього за період з 1 січня по 27 квітня 2017 року на території Ніжина та Ніжинського району загинуло в дорожньо-транспортних пригодах 7 осіб, травмовано 18 людей.


Відділ з питань надзвичайних ситуацій
виконавчого комітету
Ніжинської міської ради
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: