Завантаження ...
banner
banner

З'явився трейлер фільму «Припутні», який знімали у Ніжині

Відео.
Нещодавно у мережі представили офіційний трейлер стрічки знятої компанією "Star Media" за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Фільм "Припутні" розповідає про трьох жінок - бабусю, доньку і внучку - чиї долі міцно переплетені. Частину фільму знімали у Ніжині

Нещодавно у мережі представили офіційний трейлер стрічки знятої компанією "Star Media" за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Частину фільму знімали у Ніжині.

Дата виходу стрічки в український прокат - 28 вересня 2017 року.

 "Припутні" розповідає про трьох жінок - бабусю, доньку і внучку - чиї долі міцно переплетені. Звичайна поїздка на гостини до бабусі в маленьке, майже забуте й покинуте мешканцями село несподівано стає для них доленосною.
 
Режисер фільму Аркадій Непиталюк пояснює, що припутень – це птах із роду голубів. Режисер порівнює персонажів свого фільму з цими дикими птахами, оскільки, як і припутні, вони ніде не можуть прижитися, і, перебуваючи на півдорозі від села до міста, не можуть відшукати свого місця.
 
Авторами сценарію є Аркадій Непиталюк і Роман Горбик, продюсером - Юрій Мінзянов. Зйомки картини почалися в серпні 2016, зараз картина на стадії постпродакшна.
 
Якщо відео не відтворюється, натисніть "Переглянути на Ютуб"


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: