Завантаження ...
banner
banner

По вулиці Чернігівській з`явиться тротуар

Разом з весняними теплими днями у Ніжині активізувалися роботи по ремонту доріг. Попланово відбувається не тільки ямковий, а і капітальний ремонт. Зокрема, по вулиці Чернігіській вже все підготовано для облаштування нового тротуару


Разом з весняними теплими днями у Ніжині активізувалися роботи по ремонту доріг. Попланово відбувається не тільки ямковий, а і капітальний ремонт. Зокрема, по вул. Чернігіській вже все підготовано для облаштування нового тротуару. 

Не маючи місця для пересування пішоходів, по вул. Чернігвській завжди існували небезпечні ситуації  та велика загроза ДТП за участю пішоходів. Наразі цю проблему буде усунено, і ніжинці зможуть безпечно пересуватися вулицею, не створюючи перешкоди для водіїв транспорту.  

Інший капітальний ремонт дороги буде проведено по вул. Гімназійній (в минулому Дзержинського). На власні очі проконтролювати перебіг робіт приїхав міський голова Анатолій Лінник, заступник міського голови Сергій Дзюба та начальник УЖКХ та Б Анатолій Кушніренко. Вони обговорили з підрядниками всі питання як по проведеним роботам, так і по тим, що лише плануються.





Відділ інформаційно-аналітичної роботи
та комунікацій з громадськістю
виконавчого комітету Ніжинської міської ради
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: