Завантаження ...
banner
banner

Спортивний клуб "Легіонер" гідно представив область у Великій Димерці

28 травня у Великій Димерці відбулись змагання з боксу Броварського району проти Чернігівської області, що проходили в форматі "стінка на стінку". Чернігівську область представляли 6 вихованців ніжинського спортивного клубу "Легіонер"

СК


28 травня у Великій Димерці відбулись змагання з боксу Броварського району проти Чернігівської області, що проходили в форматі "стінка на стінку". Чернігівську область представляли 6 вихованців ніжинського спортивного клубу "Легіонер".

У результаті змагань СК "Легіонер" показав такі результати:

Руслан Ременюк поступився більш досвідченному та спритному боксеру з Калинівки та зайняв II місце.

Олександр Дейнега боксував з досвідченим боксером з Калинівки, у якого за плечима близько сотня боїв та участь у Чемпіонаті України. Сашко в рівному поєдинку зазнав поразки, посівши II місце.
 
Ігор Заковряжин боксував проти Димерського боксера. У першому раунді Ігор побував у нокдауні, але це його не зламало. Наступні 2 раунди хлопець посів I місце.
 
Микола Бойко поступився Димерському боксеру та зайняв II місце.
 
Михайло Корж поступився місцевому боксеру, що старший від нього на 3 роки. Здобув II місце.
 
Олександр Мірошник провів матч-реванш проти Андрія Мовчана (призер Чемпіонату України, кандидат в майстри спорту), що був на 10 кг важчий від нього. Бій був дуже рівний з технічної точки зору. Сашко навіть забрав ініціативу в свої руки, але за суддівським рішенням перемогу здобув його суперник. Олександр зайняв II місце та отримав нагороду як кращий боксер змагань за найяскравішу техніку.
 
Тренер хлопців Євген Саєнко висловлює велику подяку організаторам, суддям змагань та Ярославу Халєєву за запрошення на турнір.
 
Тож бажаємо ніжинським чемпіонам не зупинятися на досягнутому й підкорювати нові вершини. 


СК

СК

СК

СК

СК

СК

СК

СК

СК

СК

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: