Завантаження ...
banner
banner

На площі Франка встановили експериментальну урну

Комунальне підприємство «Виробниче управління комунального господарства» має намір впровадити в місті європейську технологію збирання сміття на центральних вулицях міста

Експериментальна урна, КП


Комунальне підприємство «Виробниче управління комунального господарства» має намір впровадити в місті європейську технологію збирання сміття на центральних вулицях міста. Збір сміття має відбуватися за допомогою сучасних багатофункціональних урн.

Урни повинні мати сучасний вигляд та ряд переваг, такі як:
 
- великий об`єм, що дозволяє уникати переповненість сміттям у місцях масового скупчення людей;
 
- велику масу, яка забезпечить гарну стійкість;
 
- металевий корпус;
 
- зручне викидання сміття для перехожих.
 
Саме така урна закритого типу була представлена на розгляд міської влади Кіровоградським ТОВ "Євроконтейнер" та в якості поки що експериментальної встановлена працівниками підприємства на площі Івана Франка біля будівлі міськвиконкому. 

Зважаючи на те, що в місті є люди, які палять, у нової урни спеціально передбачений окремий контейнер для недопалків, а також металева решітка зверху. Також ця урна має внутрішній контейнер, що замикається на ключ.
 
Звичайно, такі урни не впишуться в естетику вулиць, які зберегли історичний вигляд, але на інших вулицях чудово доповнять вигляд сучасного й європейського міста, котрим хоче бачити його ніжинець.


Експериментальна урна, КП  Експериментальна урна, КП

Експериментальна урна, КП  Експериментальна урна, КП

Експериментальна урна, КП  Експериментальна урна, КП


unenizh.org.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: