Завантаження ...
banner

Чим цікавляться жителі Чернігівщини під час міжсезонних розпродажів?

Більше половини опитаних респондентів заявили, що купують одяг та взуття в інтернеті. Про це стверджує крупна платформа акцій та розпродажів Скидочник, що провела дослідження онлайн покупок жителів країни


Більше половини опитаних респондентів заявили, що купують одяг та взуття в інтернеті. Про це стверджує крупна платформа акцій та розпродажів Скидочник, що провела дослідження онлайн покупок жителів країни.

З кожним роком, сегмент моди (одягу, взуття та аксесуарів) завойовує усе більшу нішу в українському e-commerce. Якщо 5 років назад тільки 20% користувачів купували речі в інтернеті, то у 2017 році цей показник виріс практично втричі - до 59%.
 
В першу чергу, велику роль грає порівняно низька вартість товарів. Через відсутність необхідності платити оренду торгових залів, інтернет-магазини мають змогу значно знижувати ціни на одяг та взуття для кінцевих покупців. Так, є можливість придбати по-справжньому якісні речі в 2-3 рази дешевше.
 
Окрім цього, інтернет-магазини, через значно ширший асортимент, частіше влаштовують сезонні розпродажі, щоб продати усі товарні залишки до появи нових колекцій. До прикладу, сьогодні галерея шкіри та хутра Роксан пропонує знижки до -50% на верхній одяг, жіночі жилетки та аксесуари до осені, а Answear.ua розпродає літні аксесуари та взуття від 799 грн. 
 
Такі розпродажі проводять безліч інтернет-магазинів та брендів в різних цінових категоріях: Plato, Anabel Arto, кросівки New Balance зі знижкою, Crocs та ін. 
 
Розуміючи, що повне оновлення гардеробу, в сучасних умовах, не дешеве задоволення – усе більше українців моніторить пропоновані знижки та частіше замовляє товари онлайн.
Немало важливу роль, у розвитку інтернет покупок одягу та взуття, відіграв сервіс та доставка більшості магазинів. Тепер не потрібно платити за ті речі, що не підійшли по фасону або розміру, їх легко можна повернути продавцю, а також отримати власне замовлення кур’єром додому. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: