Завантаження ...
banner
banner

На Ніжинщині Сітроєн зіткнувся з Тойотою

6 серпня о 2 год. 35 хв. між селами Талалаївка та Велика Дорога Ніжинського району сталася ДТП. Водій автомобіля «Sitroen» виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем «Toyota Corolla»


6 серпня о 2 год. 35 хв. між селами Талалаївка та Велика Дорога Ніжинського району сталася ДТП.  

Водій автомобіля «Sitroen» виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем «Toyota Corolla». Унаслідок пригоди водій автомобіля «Sitroen», що був громадянином Білорусі,  отримав черепно-мозкову травму, струс головного мозку, під питанням закритий перелом лівого стегна.  Він був госпіталізований до Ніжинської центральної міської лікарні, водій і пасажир автомобіля «Toyota Corolla» отримали травми та від госпіталізації відмовилися.

Також на автодорозі між селами Старий Биків та Нова Басань Бобровицького району о 14 год. 51 хв. 6 серпня водій автомобіля «Hyundai Tucson» не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Внаслідок пригоди водій отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований до травматологічного відділення Бобровицької центральної районної лікарні.

У селі Дігтярі Срібнянського району по вул. Котляревського о 22 год. 30 хв.  6 серпня водій автомобіля «Москвич-412», перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з опорою електропередач. Внаслідок пригоди водій отримав тілесні ушкодження і після надання медичної направлений на амбулаторне лікування.
 
За матеріалам cheline.com.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: