Завантаження ...
banner

В Острі втопився 56-річний чоловік

Оновлено.
4 серпня близько 17.00 в Ніжині зі шлюзу по вулиці Коцюбинського витягли потопельника. Про це редакції mynizhyn.com повідомили працівники Ніжинської станції швидкої медичної допомоги

Утопленик, утонув


4 серпня близько 17.00 в Ніжині зі шлюзу № 15 по вулиці Коцюбинського за 50 метрів від зони відпочинку витягли потопельника. 

Про це редакції mynizhyn.com повідомили працівники Ніжинської станції швидкої медичної допомоги. 
 
Зі слів свідків, тіло чоловіка без ознак насильницької смерті знайшли на дні річки. На ньому була нижня білизна.
 
Відразу констатували смерть. Після підняття потерпілого на поверхню рятівниками Ніжинського  управління  комунального господарства проводились заходи з надання першої медичної допомоги, але було запізно. На момент надзвичайної події на воді температура повітря становила  більше +30 градусів С. 

Загиблим виявився мешканець Ніжина 1961 року народження, який після вживання спиртних напоїв пірнув зі шлюзу, що категорично заборонено.

Згідно висновків судмедекспертизи смерть наступила  не від утоплення, а в результаті зупинки серця.
 
Крім того, як повідомляє ЧЕline6 серпня, у селі Лосинівка, Ніжинського району, у ставку виявлено тіло чоловіка без ознак життя.

Потопельником виявився місцевий мешканець, який після розпиття спиртних напоїв вирішив скупатися.

Труп направлено до моргу Ніжина.

У річці Десна, неподалік пляжу села Кладьківка, Куликівського району, 5 серпня було виявлено труп невідомого чоловіка, який було направлено до моргу Чернігівської міської лікарні №1.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: