Завантаження ...
banner

Невдалий грабіж: малолітній злочинець не зумів втекти від патрульних

10 серпня о пів на одинадцяту вечора, проїжджаючи вулицею Пухова, екіпаж патрульної поліції звернув увагу на двох осіб, які перебігали дорогу. Побачивши поліцейський автомобіль, невідомі прискорили рух і розбіглися врізнобіч, намагаючись сховатися в дворах між багатоповерхівками


10 серпня о пів на одинадцяту вечора, проїжджаючи вулицею Пухова, екіпаж патрульної поліції звернув увагу на двох осіб, які перебігали дорогу. Побачивши поліцейський автомобіль, невідомі прискорили рух і розбіглися врізнобіч, намагаючись сховатися в дворах між багатоповерхівками. Патрульні вирішили переслідувати одного з них. 

За кілька хвилин поліцейські наздогнали та зупинили хлопця. Той пояснив, що біг у своїх справах, а те, що він нібито втікав, побачивши поліцейський автомобіль, патрульним просто здалося. Та буквально через три хвилини на планшет і в радіоефір патрульні отримали інформацію, що за кілька сотень метрів від місця, де вони знаходяться, сталося пограбування – двоє невідомих, вдаривши заявника, відібрали в нього сумку. Далі було надано опис і прикмети нападників.

За наданим в орієнтуванні описом хлопець, який стояв поряд із патрульними, був дуже схожим на одного зі зловмисників. Поліцейські передали в ефір, що є особа, схожа за прикметами. А згодом постраждалий таки впізнав у хлопцеві одного із грабіжників.

Встановлюючи особу хлопця, патрульні з’ясували, що йому лише 16 років. Тому на місце, крім слідчо-оперативної групи, викликали співробітника ювенальної превенції Чернігівського відділу поліції. Після чого прибули й батьки хлопця. Він зізнався у скоєному, розповів, із ким був і де залишив сумку потерпілого. 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: