Завантаження ...
banner
banner

Браконьєр сіткою виловив 8 кг риби, чим наніс збитків майже на 16 тисяч гривень

Чернігівським рибоохоронним патрулем під час проведення рибоохоронного рейду на річці Десна поблизу села Макошино, Менського району затримано місцевого жителя, який здійснював лов водних біоресурсів забороненим знаряддям лову риби - сіткою бредень


Чернігівським рибоохоронним патрулем спільно з працівниками сектору водної поліції Національної поліції  під час проведення рибоохоронного рейду на річці Десна поблизу села Макошино, Менського району затримано місцевого жителя, який здійснював лов водних біоресурсів забороненим знаряддям лову риби - сіткою бредень.

В незаконний спосіб порушник виловив 8 кг. риби, в т.ч.: щука - 6 шт., лин - 1 шт., плітка - 40 шт., окунь - 32 шт., лящ - 55 шт. Збитки, завдані рибному господарству, складають 15453 грн. 
 
Під час затримання правопорушником було вчинено опір, на місце події виїхала слідчо-оперативна група Менського ВП ГУ НП у Чернігівській області. За даним фактом працівниками Менського ВП ГУ НП у Чернігівській області внесено відомості до ЄРДР.
 
Складений протокол про адміністративне правопорушення направлено до Менського районного суду Чернігівської області для притягнення правопорушника до відповідальності згідно норм чинного і законодавства.
 
Чернігівський рибоохоронний патруль просить повідомляти про факти порушень правил рибальства на всеукраїнську безкоштовну «гарячу» лінію 0-800-50-52-50 або на телефони «гарячої» лінії Чернігівського рибоохоронного патруля 0991121344 та (0462) 937557. 

За інформацією
Чернігівського рибоохоронного патруля
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: