Завантаження ...
banner

Місто купить поліції планшети та заправить службову машину

Для Ніжинського відділу поліції з міського бюджету в рамках комплексної програми профілактики правопорушень “Правопорядок” закуплять два планшети

Планшет, поліція, програма


Для Ніжинського відділу поліції з міського бюджету в рамках комплексної програми профілактики правопорушень “Правопорядок” закуплять два планшети за 8 тисяч грн, укомплектують службовий автотранспорт паливно-мастильними матеріалами на 25 тисяч грн та замінять мідні лінії безпосереднього зв’язку на волокнооптичні на 30 тисяч грн.

Це вирішили сьогодні, 17 серпня, на засіданні виконавчого комітету. 
 
За словами старшого інспектора сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інни Музиченко, це підвищить ефективність  роботи підрозділів і служб поліції в напрямку забезпечення публічної безпеки громадян.
 
Планшети необхідні будуть для оперативного повідомлення чергової частини поліції. 
 
“Розгляд матеріалів на місці відбуватиметься  вже в спрощеному варіанті, в електронному вигляді. Якщо ситуація не потребуватиме додаткового залучення слідчо-оперативної групи чи інших сил та засобів, прийматиметься рішення на місці з занесенням інформації до планшетів, які за допомогою мережі Інтернет допомагатимуть вносити все до інтегрованої бази. Якщо ситуація врегульована, про це ставитиметься відмітка. Планшети нам необхідні для того, щоб на місці під час виклику мати можливість скористатися своїми інформаційно-пошуковими базами  для перевірки, наприклад, чи притягувалася особа до  адміністративної відповідальності, чи транспортний засіб, що перевіряється, не перебуває в угоні і таке інше. Це забезпечуватиме можливість оперативно реагувати на повідомлення”, - пояснила Інна Музиченко.

Виїзди з планшетами здійснюватимуться й в межах Ніжинського району. 


Планшет, поліція, програма

Планшет, поліція, програма

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: