Завантаження ...
banner
banner

Нові мобільні додатки, реконстукція центральної частини міста та інші питання земельної комісії

На початку засідання було розглянуто звернення громадян щодо питань розподілу земельних ділянок сільськогосподарського призначення та спірних питань з приводу надання дозволів на виготовлення технічної документації із землеустрою


На початку засідання було розглянуто звернення громадян щодо питань розподілу земельних ділянок сільськогосподарського призначення та спірних питань з приводу надання дозволів на виготовлення технічної документації із землеустрою.

Потому перейшли до обговорення проектів рішень:
 
- Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки,надання дозволу на виготовлення технічноїдокументації із землеустрою.
 
- Про поновлення договорів оренди земельних ділянок, внесення змін в рішення міської ради, надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження проектів землеустрою та технічної документації, припинення права користування земельними ділянками, надання земельних ділянок суб’єктам господарювання фізичним особам.

- Про поновлення договорів оренди земельних ділянок, внесення змін в рішення міської ради, надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження проектів землеустрою та технічної документації, припинення права користування земельними ділянками, надання земельних ділянок суб’єктам господарювання юридичним особам.


- Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження технічної документації із землеустрою та надання у приватну власність, затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та надання в оренду, припинення права користування на умовах оренди земельною ділянкою.

- Про прийняття у власність територіальної громади міста Ніжина бладнання, програмногозабезпечення та авторськихправ «Система «Електронної реєстрації для отримання медичних послуг. Мобільні додатки».
 
- Про прийняття у власність територіальної громади міста Ніжина обладнання, програмного забезпечення та авторськихправ«Система мобільних додатків для отримання туристичних послуг».
 
Останні два проекти рішень було підготовано з метою покращення надання медичних і туристичних послуг у місті.
 
Система «Електронної реєстрації для отримання медичних послуг» є інноваційною для нашого регіону. Вонапризначена для спрощення доступу громадян до медичних послуг. Головна ціль системи – зменшити черги до лікаря та надати детальну інформацію про аптеки, медичні заклади, спеціалістів та графік їх роботи.

Система допомагає значно скоротити час на відвідування медичного закладу. дозволить записуватись на прийом до лікаря, не виходячи з дому. Для отримання інформації про медичну систему міста реєстрація в системі не потрібна, будь-хто може її вільно переглядати. Для запису на прийом до лікаря слід спочатку зареєструватися в найближчій реєстратурі, а вже потім здійснювати вхід до системи, використовуючи свої дані.
 
Система ж мобільних додатків для отримання туристичних послуг призначена для покращення орієнтування туристів у місті, полегшення надання інформації про архітектурні та історичні пам’ятки міста.

Наприкінці засідання розглянули питання щодо реконструкції центральної частини міста. Головний архітектор міста, начальник відділу містобудування та архітектури Міроненко Вікторія Борисівна повідомила членам комісії, що наразі розпочалися консультації з приводу розробки проекта центральної частини Ніжина. Члени депутатської комісії взяли інформацію до уваги. Головуючий засідання Деркач Андрій Петрович роздав наступні протокольні доручення: - попередити підприємців, МАФи яких знаходяться на території центральних вулиць Ніжина, щодо недоцільності проведення капітальних ремонтних і оснащу вальних робіт на орендованих торговельних місцях.

Відділ інформаційно-аналітиної роботи 
та комунікацій з громадськістю
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: