Завантаження ...
banner
banner

Bambini - 2 роки!

2 роки тому дітям Ніжина подарували унікальне місце для відпочинку, веселощів і розваг. Втомлюючись від навантажень у школі, в садочку, від додаткових занять і кружків, наша малеча бажає просто гратися


2 роки тому дітям Ніжина подарували унікальне місце для відпочинку, веселощів і розваг. Втомлюючись від навантажень у школі, в садочку, від додаткових занять і кружків, наша малеча бажає просто гратися. Їм важливо потрапити до місця, де можна забути про жорстку дисципліну і правила, де навіть дорослі почувають себе дітьми, де аніматори стають їх улюбленими героями і роблять для них казку. 

Наше перше бажання як батьків зробити більш райдужним життя наших дітей. Саме для цього ми влаштовуємо їм незабутні свята, яскраві хвилини відпочинку в цікавих місцях, шалені дні народження.  Наші діти заслуговують на найкраще. Тому ми приходимо в Bambini - місце, де здійснюються мрії дітей. 

Молодий, проте талановитий і креативний колектив закладу, за 2 роки своєї роботи створив і відпрацював десятки сценаріїв до всіх міжнародних і суто індивідуальних свят. 

Не проходить і тижня, щоб Bambini не порадовав діточок веселим заходом на честь чого  завгодно: будь то "Свято Торту" чи "День фотографа" - кожне свято проходить весело, галасливо, з  подарунками і незабутніми емоціями.

В арсеналі закладу вже майже 30 костюмів улюблених дитячих героїв (від фей і принцес до Ніндзяго і Дарта Вейдера).

Професійно і невимушено аніматори заглиблюють дітей в атмосферу конкурсів і пригод. Нам здається, що немає сенсу багато писати про професійність проведення свят в Bambini, адже вже майже кожна дитина міста відсвяткувала в ньому свій День Народження або завітала на тематичну анімацію. Якщо ви ще не побували в цьому казковому місці, то обов'язково зробіть це і додайте яскравих кольорів у дозвілля своєї дитини.


Bambini вже 2 роки і для закладу це важливий період - час, коли набуті знання і досвід дозволяють якнайкраще обслуговувати маленьких і дорослих клієнтів. Проте колектив закладу бажає розвиватися далі, змінюватися, не зупинятися на досягнутому. Саме зараз вони активно працюють над новими програмами і вже на вересень місяць планують незвичні і веселі турніри, як от "Турнір Дикого Заходу" з аквагримом для всіх, "Намалюй своє місто", присвячений Дню Нііжина, "Танцювальний батл" з подарунками для всіх учасників.

На сайті та на своїй сторінці в фейсбуці ( https://www.facebook.com/groups/www.bambini.in.ua ) адміністрація пропонує ознайомитись з афішою, написати побажанні, відгук чи задати запитання, що цікавлять відвідувачів.  
В своєму новому 3-му році життя Bambini здивує малечу новим Шоу мильних бульбашок, запропонує спробувати себе в караоке (в наявності програма з 20 тисячами сучасних пісень), влаштує за бажанням виїзну анімацію додому, в садочок чи в школу.
 
Для останніх (школи і садочки) в закладі влаштовують групові відвідування за спеціальними цінами (25грн за дитину), а також безкоштовні відвідування для дітей з інтернату.
 
"Діти зростають, їх інтереси і бажання зазнають змін, тому і ми повинні не відставати і зростати, змінюватися разом з ними", - говорить адміністратор Bambini. 



До свого Дня Народження бамбінівці підготували сюрприз у вигляді більше 20 одиниць нового оснащення для дитячого майданчику. Можна тільки уявити здивування постійних маленьких відвідувачів, коли вони побачать нове приладдя для безупинних ігор. То і є найбільше щастя - бачити усміхнені обличчя наших діток. 

Пропонуємо Вам прийти на святкування Дня Народження Bambini 31 серпня о 12 00 і побачити на власні очі, як радіють Ваші діти. Аніматори влаштують діткам останній відрив перед новим навчальним роком і всіх пригостять смачним святковим тортом.




















Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: