Завантаження ...
banner

Зробіть своє життя яскравим!

Ніжин зустрічай! Відома зірка відтепер і у нас. Найяскравіша зірка-«SIRIUS». Тепер ваше життя стане ще комфортнішим. Адже головними в житті кожної людини є місце, де людина живе та місце, де вона працює


Ніжин зустрічай...!
Відома зірка відтепер і у нас!
Найяскравіша зірка-«SIRIUS».

Тепер ваше життя стане ще комфортнішим. Адже головними в житті кожної людини є місце, де людина живе та місце, де вона працює.

А що може зробити ваше оселю ще більш затишною або офіс більш комфортним? Авжеж яскраве та якісне освітлення!
 
2 вересня відкриття нового брендового магазину освітлення та сантехніки «SIRIUS»!
 
Асортимент магазину вас приємно здивує. Адже він складає більш, ніж 2000 найменувань! Тут є все: від прожекторів до різноманітних люстр,бра,світильників, світлодіодних ламп,торшерів. А ще в наявності гранітні та металеві мийки та змішувачі. 
 
Мрієте про оновлення своєї оселі або робочого місця? Ласкаво просимо до нового магазину«SIRIUS»! Вибір товарів просто приголомшливий! 


Люстри на будь-який смак від ексклюзивних до більш простих: підвісні,припотолочні,з діодною підсвіткою,класичні,VIP.

Прожектори різних потужностей,розмірів та з будь-якою довжиною світлового потоку.

Світильники,бра,торшери різноманітних кольорів,розмірів,форм.  

Лампи LED Standart, Premium, Econom різної потужності та з різними цоколями. Кухонні мийки (гранітні та металеві ) різних кольорів,форм,розмірів.
 
В першу чергу «SIRIUS» – це європейська торгівельна марка, яка в розробці своєї продукції використовує найкращі технічні досягнення і сучасні віяння в дизайні.
 
Головна мета «SIRIUS» зробити доступними інновації та найновіші технології та ввести їх в звичне життя кожної людини,щоб воно стало більш яскравим та комфортним.
 
Дуже важливо те, що в магазині «SIRIUS»  ви можете придбати  товари для освітлення та сантехніки за найнижчими цінами від виробника! Тут дбають своїх покупців та намагаються задовольнити всіх! 


А щоб порадувати ніжинців, в день відкриття магазину – всі ціни навпіл! 

Чернігівським покупцям магазин «SIRIUS» прийшовся до смаку.Адже він зарекомендував себе гарним асортиментом,відмінною якістю на надійністю товарів, а головне- доступними цінами та регулярними акціями! Саме тому,в Чернігові два магазина «SIRIUS». И обидва користуються неабияким попитов у покупців. 
 
Впевнено можно заявити,що незабаром жителі Ніжина полюблять та будуть постійними покупцями магазину освітлення та сантехніки «SIRIUS».

А «SIRIUS» в свою чергу обіцяє постійно оновлювати асортимент товарів, щоб задовольняти смаки навіть найвибагливіших покупців. А також радувати ніжинців приємними доступними цінами та найкращою якістю продукції.
 
Не пропустіть відкриття магазину освітлення та сантехніки «SIRIUS» - Торговий центр «Пасаж», вулиця Шевченка,2
 
Зробіть  своє життя та свою  оселю яскравішою!
До речі, магазин Цитрус в ТРЦ Океан Плаза також готовий вас порадувати приємними цінами на найрізноманітний ассортимент товарів.

На честь відкриття магазину відвідувачів чекають приголомшливі знижки -50% на весь асортимент продукції!














 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: